Els voluntaris rebran formació sobre l’acompanyament de persones amb Alzheimer

L’equip de la Unitat de Memòria ha organitzat una xerrada formativa dirigida als voluntaris de l’Hospital de Sant Pau. Serà el dimarts dia 4 de desembre a les 15:00h a les aules polivalents, Bloc A, segon pis.

L’Hospital compta des de fa més de 25 anys amb un programa de voluntariat que té l’objectiu d’acompanyar les persones malaltes i les seves famílies per millorar-ne la qualitat de la seva estada hospitalària.

L’objectiu de la xerrada és informar als participants al programa de voluntariat sobre els símptomes i signes de la malaltia d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives menys freqüents. S’hi donaran consells sobre com actuar quan s’acompanya a un pacient que té problemes de conducta i es resoldran tots els dubtes que sorgeixin en l’espai de debat.

Aquesta és la primera xerrada de la Unitat de Memòria dirigida als voluntaris de l’hospital, que recentment han començat a col·laborar amb nosaltres. Això els ajudarà a tenir els recursos necessaris per a poder fer un acompanyament més eficient als malalts i els seus familiars.

La sessió serà a càrrec de Concepción EscoláMª Belén SánchezIsabel SalaLidia García, Andrea Subirana i Roser Ribosa.

Feu un comentari