El Dr. Illán-Gala seleccionat com “Atlantic Fellow” al programa GBHI

El Dr Ignacio Illán-Gala ha estat seleccionat com un dels “Atlantic Fellow” del Global Brain Health Institute (GBHI) de 2019. L’objectiu d’aquest programa, coordinat des de la Universitat de Califòrnia San francisco i el Trinity College de Dublin és promoure la salut cerebral a nivell global mitjançant la formació a una xarxa de futurs líders en salut cerebral. El programa finançarà una estada d’almenys un any al Memory and Aging Center de la Universitat de Califòrnia a San Francisco.

Els participants en el programa GBHI duran a terme avaluacions clíniques al centre receptor, participaran en classes multidisciplinaris a la universitat i desenvoluparan un projecte dirigit a millorar la salut cerebral que rebrà finançament. El projecte del Dr. Illán-Gala se centrarà específicament en la millora del diagnòstic i seguiment multidisciplinar dels pacients amb demència frontotemporal al nostre país.

GBHI - Global Brain Health Institute

Feu un comentari