María Carmona-Iragui rep el Premi Extraordinari de Doctorat

La Dra. María Carmona-Iragui ha rebut el Premi Extraordinari de Doctorat en Neurociències per la seva Tesi Doctoral titulada: Angiopatía amiloide cerebral esporádica: más allá de la hemorragia intracerebral lobar. Estudios multimodales de biomarcadores en presentaciones atípicas”

Aquest treball va ser codirigit pel Dr. Rafael Blesa, el Dr. Alberto Lleó i el Dr. Juan Fortea, i aprofundeix en l’anàlisi de les diferents formes de presentació de l’angiopatia amiloide cerebral, l’ús de biomarcadors pel seu diagnòstic i la seva relació amb la malaltia d’Alzheimer esporàdica i genèticament determinada.

La Dra. Carmona-Iragui va defensar la seva Tesi Doctoral el setembre de 2017 a la Sala de Graus de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona ubicada a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Enhorabona!

María Carmona Iragui - Premi extraordinari de doctorat Medicina UAB

Premi extraordinari Maria Carmona

 

Feu un comentari