La Dra. María Carmona defensa la seva tesi doctoral

La Dra. María Carmona-Iragui ha defensat avui la seva Tesi Doctoral titulada: “Angiopatía amiloide cerebral esporádica: más allá de la hemorragia intracerebral lobar. Estudios multimodales de biomarcadores en presentaciones atípicas”

Dra. María Carmona-Iragui - Tesi Doctoral - Sant Pau Memory Unit - Recerca Alzheimer - Barcelona

Aquesta tesi doctoral, codirigida pel Dr. Rafael Blesa, el Dr. Alberto Lleó i el Dr. Juan Fortea, aprofundeix en l’anàlisi de les diferents formes de presentació de l’angiopatia amiloide cerebral, l’ús de biomarcadors pel seu diagnòstic i la seva relació amb la malaltia d’Alzheimer esporàdica i genèticament determinada.

L’acte ha tingut lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona ubicada a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Dra. Carmona ha obtingut la màxima qualificació.

Enhorabona!

Dra. María Carmona-Iragui - Tesi Doctoral - Sant Pau Memory Unit - Recerca Alzheimer - Barcelona

Feu un comentari