La Societat Catalana de Neurologia premia la Unitat de Memòria

Entrega de premis durant la reunió anual de la Societat

Aquest any 2020, la XXIV REUNIÓ ANUAL DE LA SOCIETAT CATALANA DE NEUROLOGIA s’ha celebrat de manera virtual entre els dies 28 de setembre i el 2 d’octubre. Com cada any, durant aquesta reunió s’ha fet entrega dels premis i beques.

Premis Societat Catalana Neurologia 2020

 

Beca Fundació Societat Catalana de Neurologia al projecte DAVIS-2

La Beca Fundació Societat Catalana de Neurologia 2020 ha estat concedida a la Dra. Maria Carmona pel projecte “Domiciliary Alzheimer Visiting In Down Syndrome Extension Project (DAVIS-2)”, centrat en l’atenció domiciliària per la detecció de la malaltia d’Alzheimer en persones amb Síndrome de Down. Aquest projecte permetrà donar continuitat al projecte DAVIS iniciat per la Unitat Alzheimer-Down fa prop de dos anys.

DAVIS - Down Alzheimer - Sant Pau Memory Unit

Premi Agustí Codina Puiggròs al millor article de neurologia catalana

A més, aquest any el Premi Agustí Codina Puiggròs, atorgat també per la Societat Catalana de Neurologia al millor article de la neurologia catalana, ha estat concedit al Dr. Ignacio Illán-Gala per la seva publicació titulada “Cortical microstructure in the behavioural variant of frontotemporal dementia: looking beyond atrophy” publicada l’any passat a la revista Brain. Aquest estudi és fruit de la col·laboració del consorci CATFI (Iniciativa Catalana per a la Demència Frontotemporal), en el qual hi van participar l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital Clínic i l’Hospital Arnau de Vilanova.

Illan-Gala-Montal- microstructura cortical - demència frontotemporal - Brain 2019

Enhorabona a tots dos!!

María Carmona Iragui

Ignacio Illan Gala

 

Feu un comentari