DAVIS - Sant Pau Memory Unit - Down - Alzheimer - Barcelona

Arrenca el projecte DAVIS de la Unitat Alzheimer-Down

Ens complau anunciar que recentment hem arrencat el projecte DAVIS “Domiciliary Alzheimer Visiting in Down syndrome” coordinat per la Dra. Maria Carmona-Iragui.

Aquest projecte fa èmfasi en la prevenció i el diagnòstic precoç de la malaltia d’Alzheimer, i va dirigit a adults amb síndrome de Down en situació de risc de desenvolupar aquesta malaltia. El programa DAVIS dóna cobertura a tot el territori català i contempla centres allunyats de Barcelona, ​​prioritzant casos seleccionats com aquells que tenen pares grans o problemes de mobilitat i de desplaçament.

En els darrers 3 mesos hem estat presents al Baix Ebre, al Garraf i a l’Alt Penedès i hem tingut l’oportunitat de valorar neuropsicològicament i neurològicament a més de 15 adults amb Síndrome de Down. A més hem fet difusió sobre el Pla de Salut impulsat per la Unitat Alzheimer-Down de l’Hospital de Sant Pau – Fundació Catalana Síndrome de Down, i dels recursos de què disposem a Barcelona i que són oferits a tots els usuaris.

Esperem seguir tenint un impacte social i assistencial en els propers mesos i continuar creixent en aquesta iniciativa.

2 comentaris a “Arrenca el projecte DAVIS de la Unitat Alzheimer-Down”

  1. Bona tarda,

    Em dic Marta Torra, treballo a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre i estem interessades en aquest projecte, ja que tenim algun cas que des de la Fund. Sindrome de Down els han derivat a la Unitat d’Alzheimer Down. Però donat que tenim persones amb Síndrome de Down que en un futur poden acabar desenvolupant Alzheimer, estem interessades en establir una col·laboració amb el projecte DAVIS.

    • Hola Marta, gràcies per contactar amb nosaltres. L’equip del projecte DAVIS contactarà amb tu en els propers dies a través del correu amb què t’has registrat.

Deixa un comentari