Arrenca el projecte DAVIS de la Unitat Alzheimer-Down

Ens complau anunciar que recentment hem arrencat el projecte DAVIS “Domiciliary Alzheimer Visiting in Down syndrome” coordinat per la Dra. Maria Carmona-Iragui.

Aquest projecte fa èmfasi en la prevenció i el diagnòstic precoç de la malaltia d’Alzheimer, i va dirigit a adults amb síndrome de Down en situació de risc de desenvolupar aquesta malaltia. El programa DAVIS dóna cobertura a tot el territori català i contempla centres allunyats de Barcelona, ​​prioritzant casos seleccionats com aquells que tenen pares grans o problemes de mobilitat i de desplaçament.

En els darrers 3 mesos hem estat presents al Baix Ebre, al Garraf i a l’Alt Penedès i hem tingut l’oportunitat de valorar neuropsicològicament i neurològicament a més de 15 adults amb Síndrome de Down. A més hem fet difusió sobre el Pla de Salut impulsat per la Unitat Alzheimer-Down de l’Hospital de Sant Pau – Fundació Catalana Síndrome de Down, i dels recursos de què disposem a Barcelona i que són oferits a tots els usuaris.

Esperem seguir tenint un impacte social i assistencial en els propers mesos i continuar creixent en aquesta iniciativa.

2 comentaris a “Arrenca el projecte DAVIS de la Unitat Alzheimer-Down”

  1. Bona tarda,

    Em dic Marta Torra, treballo a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre i estem interessades en aquest projecte, ja que tenim algun cas que des de la Fund. Sindrome de Down els han derivat a la Unitat d’Alzheimer Down. Però donat que tenim persones amb Síndrome de Down que en un futur poden acabar desenvolupant Alzheimer, estem interessades en establir una col·laboració amb el projecte DAVIS.

    Respon
    • Hola Marta, gràcies per contactar amb nosaltres. L’equip del projecte DAVIS contactarà amb tu en els propers dies a través del correu amb què t’has registrat.

      Respon

Feu un comentari