Estrella Morenas defensa la seva tesi doctoral

Estrella Morenas ha defensat avui la seva tesi doctoral titulada “Estudis multimodals de biomarcadors en el continuum demència amb cossos de Lewy – malaltia d’Alzheimer“. L’acte de defensa de la tesi doctoral ha tingut lloc a l’Hospital de Sant Pau.

Morenas - Lewy - Tesis Doctoral

En aquest treball, dirigit pel Dr. Alberto Lleó i el Dr. Juan Fortea, s’han analitzat aspectes clínics que han permès definir diferents subtipus en la demència amb cossos de Lewy, s’ha aprofundit en l’anàlisi dels trastorns de la son relacionats amb aquesta malaltia i s’han mesurat marcadors glials relacionats amb els fenòmens de neuroinflamació. En l’exposició del seu treball, Estrella Morenas ha obtingut la màxima qualificació.

La Doctora Morenas continua la seva formació postdoctoral a Munich per aprofundir en l’estudi dels mecanismes relacionats amb la neuroinflamació en les malalties neurodegeneratives.

Enhorabona Doctora Morenas!!

2 comentaris a “Estrella Morenas defensa la seva tesi doctoral”

Feu un comentari