Ignacio Illán-Gala defensa la seva tesi doctoral sobre degeneració frontotemporal

Ignacio Illán-Gala ha defensat avui la seva tesi doctoral titulada “Pathophysiological and structural underpinnings of frontotemporal lobar degeneration: a multimodal Biomarker study” i co-dirigida pel Dr. Alberto Lleó i el Dr. Juan Fortea.

Aquest excepcional treball és el resultat de la recerca en degeneració frontotemporal des d’un abordatge clínic i fisiopatològic. En aquesta tesi el Dr. Ignacio Illán-Gala ha aprofundit en l’estudi dels canvis estructurals, microestructurals i bioquímics detectables en els pacients amb síndromes relacionades amb aquesta malaltia, aportant valuoses eines per al diagnòstic i avaluació d’aquests pacients.

El Dr. Illán -Gala ha estat recentment seleccionat com a “Atlantic Fellow” 2019 dins el programa GBHI i iniciarà en els propers mesos un estada al Memory and Aging Center de la Universitat de Califòrnia a San Francisco, on continuarà aquesta línea de recerca.

Tesi doctoral - Illán-Gala - Frontotemporal - Sant Pau Memory Unit - Barcelona

Enhorabona, doctor!

Deixa un comentari