III Simposi del Consorci DEGESCO

El proper 16 de maig se celebrarà el III Simposi del Consorci DEGESCO sobre genètica de la demència, que tindrà lloc en el context de la VI Conferència Màlaga Alzheimer, patrocinat per CIBERNED i per l’Institut Andalús de Neurociència. Durant el simposi DEGESCO es posaran en comú els projectes en curs del consorci i es plantejaran noves propostes per a la investigació en genètica de la malaltia d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives que cursen amb demència.

La conferència Màlaga Alzheimer, a més, abordarà aspectes relacionats amb el diagnòstic i el tractament de la malaltia d’Alzheimer i comptarà amb la participació de diversos membres de la Unitat de Memòria de l’Hospital de Sant Pau.

Aquí us deixem l’enllaç al programa científic:

Tríptic VI CONFERENCIA Málaga Alzheimer

Feu un comentari