Roser Ribosa presenta la tesi doctoral sobre musicoteràpia i rehabilitació cognitiva en Parkinson

Roser Ribosa ha defensat avui la seva tesi doctoral titulada “Teràpies no farmacològiques en la rehabilitació de la malaltia de Parkinson: comparació de la musicoteràpia i l’entrenament cognitiu“.

Aquest treball ha estat dirigit pel Dr. Javier Pagonabarraga i el Dr. Jaume Kulisevsky, ambdós investigadors de la unitat de Trastorns del Moviment de l’Hospital de Sant Pau, i tutoritzat pel Dr. Carles Roig. A l’estudi, la Dra. Ribosa ha comparat l’eficàcia de la musicoteràpia i la rehabilitació cognitiva en l’evolució dels trastorns de la marxa i els símptomes cognitius i conductuals associats a la malaltia de Parkinson en una cohort de més de 80 pacients avaluats a l’inici i després de 6 mesos.

Enhorabona Doctora Ribosa!!

Tesi Doctoral Roser Ribosa - Musicoterapia - Rehabilitació cognitiva - Parkinson

Feu un comentari