El Dr. Oriol Dols rep el premi extraordinari per la seva tesi doctoral

La Universitat Pompeu Fabra ha atorgat el premi extraordinari a la tesi doctoral en Biomedicina realitzada pel Dr. Oriol Dols Icardo, titulada “Estudi del solapament genètic entre l’esclerosi lateral amiotròfica i la demència frontotemporal”.

En la seva tesi doctoral, defensada el desembre de 2016, el Dr. Oriol Dols Icardo va investigar, mitjançant diferents aproximacions genètiques (incloent tècniques de seqüenciació de segona generació), el solapament de l’arquitectura genètica entre l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) i la demència frontotemporal (DFT). Entre d’altres, va identificar una alta càrrega de mutacions en gens causants d’ELA i DFT, en pacients que manifestaven ambdós trastorns de forma concomitant.

Oriol Dols - Tesi Doctoral - Premi extraordinari

 

Feu un comentari