Laura Cervera aconsegueix una beca per fer una estada a l’Albert Einstein College of Medicine

Albert Einstein College New York

L’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament de Neurociències de l’Albert Einstein College of Medicine (Nova York, EUA) han concedit a la Laura Cervera una beca per fer una estada de recerca de 6 mesos al laboratori de la Dra. Ana María Cuervo.

Aquest programa de mobilitat té com a objectiu promoure els intercanvis acadèmics i de recerca entre les dues institucions. Durant aquests mesos, la Laura tindrà l’oportunitat d’estudiar la relació entre els microRNAs i els mecanismes d’autofàgia en la demència frontotemporal. Aquesta estada permetrà aprofundir en una de les actuals línies de recerca del grup de Genètica Molecular, així com establir una valuosa col·laboració entre ambdós grups.

Albert Einstein New York

Feu un comentari