Eduard Vilaplana defensa la seva Tesi Doctoral

Eduard Vilaplana ha defensat avui la seva Tesi Doctoral titulada: “A biphasic model for cortical structural changes in preclinial AD: a multimodal MRI, CSF and PET study”.

Tesi Doctoral - Eduard Vilaplana - Unitat de Memòria Hospital de Sant Pau - Recerca Alzheimer - BarcelonaEn aquesta Tesi, co-dirigida pels doctors Alberto Lleó i Juan Fortea, Eduard Vilaplana analitza dades de neuroimatge i de marcadors bioquímics de la cohort multicèntrica espanyola SIGNAL, a la qual s’hi inclouen participants de la cohort SPIN, i d’una base de dades pública americana (Alzheimer’s Disease Neuroimaging Initiative). Els resultats d’aquesta tesi porten a proposar un model bifàsic de canvis estructurals corticals a les fases preclíniques de la malaltia d’Alzheimer i tenen implicacions directes tant des del punt de vista clínic com de recerca.

L’acte acadèmic ha tingut lloc a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona situada a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i el Dr. Vilaplana ha obtingut la màxima qualificació.

Felicitats, Dr. Vilaplana!

Tesi Doctoral - Eduard Vilaplana - Unitat de Memòria Hospital de Sant Pau - Recerca Alzheimer - Barcelona

1 comentari a “Eduard Vilaplana defensa la seva Tesi Doctoral”

Feu un comentari