Laura Cervera defensa la seva tesi doctoral

Laura Cervera ha defensat avui la seva tesi doctoral

La tesi, titulada “Assessing the role of copy number variations, mitochondrial DNA and microRNAs in neurodegenerative disorders“, ha estat dirigida pel Dr. Jordi Clarimón i tutoritzada pel Dr. Alberto Lleó. En el seu treball, Laura Cervera descriu alguns marcadors d’origen genètic que podrien ser d’utilitat en malalties neurodegeneratives com la malaltia de Parkinson, la demència amb cossos de Lewy i les síndromes relacionades amb la degeneració lobular frontotemporal, com la demència frontotemporal, la síndrome còrtico-basal o la paràlisi supranuclear progressiva. Alguns d’aquests marcadors podrien tenir una potencial aplicació clínica en el futur per diagnosticar i caracteritzar millor els pacients que pateixen aquestes malalties. Part dels resultats presentats en la seva tesi doctoral han estat publicats en revistes científiques d’alt impacte. La investigadora ha obtingut la màxima qualificació pel seu excel·lent treball.

Laura Cervera - Tesi Doctoral. En el seu treball la investigadora descriu marcadors d'origen genètic pel diagnòstic de malalties neurodegeneratives

Després de tancar aquesta etapa, la doctora Cervera començarà el proper mes de gener una estada post-doctoral al Albert Einstein College of Medicine de New York, on ja va cursar una estada pre-doctoral fa uns mesos.

Felicitats!

 

Feu un comentari