Avenços en la recerca de la malaltia d’Alzheimer – Dr. Daniel Alcolea

La manera que tenim d’entendre la malaltia d’Alzheimer ha canviat radicalment en els darrers anys. Els principals avenços en la manera de fer el diagnòstic amb la implementació progressiva de biomarcadors, estan canviant la manera en què es proven els medicaments en desenvolupament.

En aquesta sessió, el doctor Daniel Alcolea, neuròleg de la Unitat de Memòria de Sant Pau, repassa els principals avenços en relació amb el diagnòstic de la malaltia d’Alzheimer i algunes de les principals línies de tractament que s’estan desenvolupant per vèncer aquesta malaltia. També aclareix alguns conceptes fonamentals per entendre i interpretar aquests avenços.

Aquí us deixem el vídeo complet amb la gravació de la sessió.

 

Consulta aquí la programació de sessions del cicle 2018.

 

Feu un comentari