La Unitat de Memòria aconsegueix un projecte del CIBERNED per estudiar microRNA

El CIBERNED ha concedit a la Unitat de Memòria un projecte per a l’estudi de microRNA com a biomarcadors de la demencia frontotemporal.

En la convocatòria intramural d’enguany del “Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Neurodegenerativas”, el nostre grup ha aconseguit la concessió del projecte titulat “Estudio del microRNA en el compartimento exosomal del líquido cefalorraquídeo como biomarcador de la demencia frontotemporal y herramienta para el conocimiento de las bases biológicas de la enfermedad“. Es tracta d’un projecte de dos anys, amb un finançament de 200.000 euros, coordinat pel grup de Genètica Molecular.

En l’estudi també hi participen el grup de la Dra. M Jesús Bullido (Universitat Autònoma de Madrid), i el Dr. Jose Rodríguez-Álvarez (Universitat Autònoma de Barcelona), i té com a objectiu aprofundir en l’estudi dels microRNA i la seva implicació en la demencia frontotemporal.CIBERNED - Unitat de Memòria Sant Pau - Recerca Alzheimer - MicroRNA - Barcelona

 

Feu un comentari