Dia Mundial de la Infermeria

Infermeres Unitat de MemòriaAvui se celebra el dia Mundial de la Infermeria. Una professió essencial dintre de la societat. Com a infermeres, tenim cura i proporcionem acompanyament a les persones en totes les etapes de la seva vida. Som els encarregats de promoure la salut i vetllar per ella, tenint en el centre de la nostra activitat la figura del pacient. Particularment, l’equip d’infermeria de la Unitat de Memòria de l’Hospital de Sant Pau juga un paper essencial en l’atenció i acompanyament de les persones amb malalties neurodegeneratives i les seves famílies oferint el suport imprescindible per gestionar els reptes emocionals i físics que aquestes malalties comporten.

En aquest dia, reivindiquem la nostra professió per a garantir un sistema sanitari de qualitat on es treballi conjuntament amb la resta de professionals de la salut per a donar un tracte assistencial de qualitat, treballant sempre per a assolir l’excel·lència laboral. Per tal de poder aconseguir els nostres requisits, és clau, l’admissió de professionals d’infermeria en els estaments de comandament del centres de salut.

Feliç dia de la Infermeria a tothom.

 

Feu un comentari