Jordi Pegueroles defensa la seva tesi doctoral

Jordi Pegueroles - Sant Pau Memory Unit - BarcelonaJordi Pegueroles Monllau ha presentat el 18/01/2022 la seva tesi doctoral titulada “The role of biomarkers in the current classification systems for Alzheimer’s Disease“.

La tesi ha estat dirigida pel Dr. Juan Fortea i tutoritzada pel Dr. Alberto Lleó. Aquest treball s’ha enfocat en la precisió de diferents biomarcadors de la malaltia d’Alzheimer i la seva definició de normalitat/anormalitat confirmant la seva utilitat per al diagnòstic però també assenyalant algunes de les seves limitacions.

Donada la situació epidemiològica actual, la presentació s’ha realitzat en un
format híbrid: presencial amb aforament limitat i retransmès telemàticament i el doctor ha obtingut la màxima qualificació.

Enhorabona, Doctor Jordi Pegueroles!!

Feu un comentari