Registre internacional de persones amb síndrome de Down i coronavirus

La Unitat Alzheimer-Down (Fundació Catalana Síndrome de Down i Hospital de la Santa Creu i Sant Pau) participa en un registre internacional de persones amb síndrome de Down afectades per la infecció per coronavirus COVID-19. Aquest registre està impulsat per la societat científica d’estudi de la trisomia 21 (T21 Research Society). L’objectiu és conèixer el comportament de la malaltia entre la població amb síndrome de Down.

Imatge de Miroslava Chrienova a Pixabay

 

A aquests efectes, s’ha habilitat l’adreça de correu electrònic covid19@fcsd.org per recollir tots els casos. També es pot fer mitjançant el telèfon 935537941 en horari de 9:00h a 17:00h.

Per tant, si ets una persona amb síndrome de Down i tens o has tingut coronavirus, o aquest és el cas del teu familiar, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres.

Per tal de garantir la disponibilitat i qualitat de la informació i per tal de fer un abordatge del risc, estem treballant amb diversos experts, organitzacions i comitès abordant temes com el tractament i el pronòstic de les persones amb síndrome de Down que podrien haver tingut la infecció per coronavirus COVID-19.

Feu un comentari