Sant Pau acull una reunió d’experts europeus en genètica de l’Alzheimer

L’Hospital de Sant Pau acollirà els dies 9 i 10 d’abril una reunió d’experts amb més de 40 participants d’arreu d’Europa dedicats a l’estudi de les bases genètiques de l’Alzheimer. Aquesta reunió, organitzada pel Dr. Jordi Clarimón, aplegarà els membres de l’Alzheimer Disease Exome Sequencing Consortium (ADES) i del European Alzheimer’s Disease DNA BioBank (EADB).

S’hi tractaran dos projectes europeus que ja estan en marxa i que pretenen aprofundir en les bases genètiques de la malaltia d’Alzheimer. També s’hi debatran aspectes fonamentals per potenciar i harmonitzar la recerca genètica en Alzheimer com el maneig, l’emmagatzematge i la distribució de les dades generades en aquests estudis.

La reunió s’emetrà en streaming per tal que pugui ser seguida per investigadors d’arreu del món.

Experts - Genètica - Unitat de Memòria Sant Pau - Recerca Alzheimer - Barcelona

Feu un comentari