Dra. Sirisi, dona i científica

El passat 15 de febrer, la Dra. Sònia Sirisi Dolcet va donar una xerrada amb el títol ” Dona i Científica “ als alumnes de 2n de Batxillerat Científic de l’Escola Pérez-Iborra de Barcelona.

L’any 2015, l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el dia 11 de febrer com a Dia Internacional de la dona i la nena en la ciència. Els objectius principals de la celebració d’aquest dia són reivindicar el paper de la dona al món i promoure la passió per la ciència en les dones i nenes. En el marc de la celebració d’aquest dia la Dra. Sirisi va explicar a aquests alumnes quin ha estat i quin és el paper de les dones en el món de la ciència actualment, els va explicar la  seva trajectòria professional i quina és la feina que  està desenvolupant actualment a la Unitat de Memòria com a investigadora post-doctoral.

Dra. Sirisi, dona i científica

Feu un comentari